מספר הודעות : 164 Location : תקראו תקראו >> Registration date : 25.08.07
נושא: דיון | דרייק וג'וש Mon Aug 27, 2007 1:24 pm
דרייק וג'וש היא סדרה בערוץ ניקולודיון. בסידרה מסופר על שני אחים חורגים שמתמודדים עם אחותם הקטנה [אני חושב ככה]. הינה שאלות לדיון: האם אתם צופים בסדרה? האם אתם אוהבים את הסדרה? מה דעתכם על דרייק XD? מה דעצכם על ג'וש XD? מה דעתכם על הדיון?
Lick It אתה חש ת'צמך, רק בגלל שאתה
מספר הודעות : 190 Location : בזבל Registration date : 25.08.07
נושא: Re: דיון | דרייק וג'וש Mon Aug 27, 2007 1:28 pm
האם אתם צופים בסדרה?כה P: האם אתם אוהבים את הסדרה?כה מה דעתכם על דרייק XD?חחח אממ קצת מטומטם ^^ מה דעצכם על ג'וש XD?מצחיק ר-צ-ח מה דעתכם על הדיון?סבבה ^^
SheRi משגיח פורום
מספר הודעות : 212 Location : בתחת שלך תחפש טוב טוב.. Registration date : 26.08.07
נושא: Re: דיון | דרייק וג'וש Thu Aug 30, 2007 3:55 pm
האם אתם צופים בסדרה?ברור האם אתם אוהבים את הסדרה?כן =\ מה דעתכם על דרייק XD?אחלה שיער >< מה דעצכם על ג'וש XD?אמ... שמן? ^@^ מה דעתכם על הדיון?אחלה
VvJajavV XD
מספר הודעות : 223 Location : סתכל אחורה. אם תמצא אותי אני שם. XD Registration date : 21.08.07
נושא: Re: דיון | דרייק וג'וש Thu Aug 30, 2007 3:59 pm
הינה שאלות לדיון: האם אתם צופים בסדרה? ברור! האם אתם אוהבים את הסדרה? ברור! מה דעתכם על דרייק XD? מניאק! ^^ מה דעצכם על ג'וש XD? לא מניאק! ^^ מה דעתכם על הדיון? גם לא מניאק!
Peter משתמש חדש
מספר הודעות : 15 Age : 31 Location : 3 מטר מעכביש ממש ממש ענק >.>" Registration date : 25.08.07
האם אתם צופים בסדרה? כן האם אתם אוהבים את הסדרה? כן D: מה דעתכם על דרייק XD? ענק D: מה דעצכם על ג'וש XD? קורע [וענק XD] מה דעתכם על הדיון? נחמד,קצר ולעניין [: